Race
like an
f1 driver

next
level
minigolf

the best
burgers
in town

Lucky Putt Logo Contour 1
Hollywood Sportsbar Logo
RQ Rotterdam 2021centered wit.
Naamloos 3
LOGO HOLLYWOOD alg
X Cube logo white

Welkom bij

Hollywood
event center

De leukste activiteiten in Rotterdam

Kom langs bij het Hollywood Event Center en ontdek het grootste activity center van Rotterdam! Met ruim 4000 m2 aan leisure activiteiten, gecombineerd met uitgebreide horeca in een mooie lounge-achtige sfeer bieden wij jou een complete dag of avond uit. Een bezoek aan het Hollywood Event Center is een beleving op zich!

get prepared

play sports and watch sports

in the hollywood sportsbar

Bekijk LIVE talloze sportswedstrijden in onze volledige gethematiseerde sportsbar en bekijk welk arrangement het best past bij jouw verjaardag, kinderfeestje, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje!

Enjoy our delicious

American kitchen

Laat je betoveren door de culinaire Amerikaanse verwennerij van onze koks en ontdek een bijzondere smaakbeleving! Wij streven naar maximale kwaliteit in onze culinaire dienstverlening. Het gebruik van de beste ingrediënten gecombineerd met de juiste bereidingswijze en onze creatieve presentatie dragen hieraan bij.

SONGFESTIVAL MUZIEKBINGO

Ben je fan van het songfestival, zorg dan dat je deze avond niet mist. Op 2 mei organiseren wij de songfestival muziekbingo. Deze editie staat helemaal in het teken van de rijke muzikale erfenis dat het songfestival de afgelopen 50 jaar heeft neergezet.

Doe mee, zing en dans mee op de grootste songs en de meest memorabele nummers uit de geschiedenis van het Songfestival terwijl je je bingokaart probeert vol te krijgen.