zakelijke Arrangementen

Combineer zakelijk en leisure

Bedrijfsfeest
product lancering vergadering

Een groeps- of bedrijfsfeest organiseren? Kies dan voor echt iets heel anders!

Combineer de leukste en spannendste activiteiten met een heerlijk borrelarrangement en/of diner in ons Hollywood Sportsbar restaurant of het Hollywood Café.

Overal in Hollywood Event Center vindt je decorstukken uit films, bekende filmfiguren, sportsterren en zelfs een echte Red Bull racewagen. This is the place to be!

combineer unieke activiteiten

Wie is de beste Spy Agent en komt als snelste met de beste score uit de X-Cubes, de digitale experience rooms. Ervaar hoe het is om voor even Max Verstappen te zijn en rijdt als snelste over het circuit van Zandvoort in de Racesquare race sims. Welk curling team behaald de gouden medaille? Zet je beste beentje voor op de Streetcurling banen. Op de interactieve minigolfbaan is valsspelen er voor jullie niet meer bij. Chiptechniek registreert elke slag en jouw tijd en scores. High tech darten in 5 verschillende games die geprojecteerd worden en zo zijn er nog meer activiteiten in het pand, het is bijna teveel om op te noemen.

Heb je het warm gekregen van alle activiteiten? Op het overdekte en verwarmde terras kun je even uitblazen.

Aan het eind van jullie dag kijken jullie terug op een ervaring om nooit meer te vergeten. Jullie waren de sterren waar alles om draaide vandaag!

Kort samengevat: Hollywood Event Center is de ideale locatie voor uw bedrijfsfeest, product lancering of vergadering. Neem onze RedBull pitbox vergaderkamer met 12 vergaderplaatsen, volledig in de stijl van Red Bull Racing inclusief het echte racepak van Max van 2019, racebanden en een 70 inch tv scherm. In onze middelgrote vergaderruimte kunt u met 40  personen in alle rust uw bedrijfspresentatie houden op een scherm van maar liefst 75 inch.

Hollywood Event Center beschikt daarnaast over een groot podium waar artiesten, band of dj uw feest compleet kunnen maken. Tussen alle activiteiten door neemt u plaats in een van de diverse lounge hoeken of schuift u gezellig aan bij onze cocktailbar. Het zal u en uw gasten in ieder geval aan niets ontbreken.

Vul snel het contactformulier in om meer te weten te komen over alle mogelijkheden qua activiteiten, vergaderen, menu’s, buffetten drank-arrangementen en ontvang onze bedrijfspresentatie.

Wij ontvangen u graag voor een unieke ervaring!

VERGADER
ARRANGEMENT

 (te boeken voor max. 12 personen) 

  • Optioneel uit te breiden met 1 uur sim-racen
  • Optioneel uit te breiden met lunch of diner

3 uur vergaderen: € 525,00 

3 uur vergaderen + 1 uur sim-racen: € 940,00

Circa 3 of 4 uur

reserveringsformulier

Het reserveren van een arrangement kan uitsluitend per e-mail, telefonisch of via onderstaand reserveringsformulier. 

Bereik ons via

reserveringsformulier

Dit arrangement reserveren kan uitsluitend per e-mail, telefonisch of via onderstaand reserveringsformulier.

Bereik ons via

reserveringsformulier Bedrijfsuitje

Het reserveren van een bedrijfsuitje kan uitsluitend per e-mail, telefonisch of via onderstaand reserveringsformulier.

Bereik ons via

reserveringsformulier

Het reserveren van een vergadering kan uitsluitend per e-mail, telefonisch of via onderstaand reserveringsformulier.

Bereik ons via

reserveringsformulier

Leuk dat je een Racesquare arrangement wilt boeken! Vul hieronder alle gegevens in. Dan nemen wij z.s.m. contact met je op!

Bereik ons via