Duckpin bowling Rotterdam

bowling like you've never played before

Prijs

€ 34,00

Aantal spelers

2-6 per baan

Tijdsduur

60 minuten

HIGH TECH
Bowling

De nieuwste variant
van bowlen In Rotterdam!

We kennen allemaal de normale bowlingbaan, maar dit is nét even wat anders!

Duckpin bowling speel je ook met een bowlingbal en 10 pins, maar deze zijn een stuk kleiner dan normaal. De Duckpins zijn korter en steviger, waardoor het moeilijker wordt om met de kleinere bowlingbal een strike te gooien. 

Duckpin Bowling is dé perfecte activiteit voor het hele gezin, als bedrijfsuitje of als groepsuitje!

230829 HollywoodEventCenter MVF 1LOWRES
De spelregels

Duckpin Bowling heeft vergelijkbare regels als het normale bowlen. Per beurt probeer je zoveel mogelijk pins omver te gooien. Je krijgt per beurt twee bowlingballen. Als alle pins met de eerste worp omver zijn gegooid, dan heb je een strike.

Als alle pins met de tweede worp omver zijn gegooid, dan heb je een spare. En als alle pins in twee worpen omver zijn gegooid, dan heb je 10 punten, zonder bonus. Als er na de tweede bal nog steeds pins staan, dan krijg je één punt voor elk omvergeworpen pin.

230829 HollywoodEventCenter MVF 19LOWRES
Ervaar Duckpin Bowling zelf

Gelegen in Rotterdam bij de Kuip, biedt het Hollywood Event Center met Duckpin Bowling een nieuwe unieke en uitdagende ervaring die geschikt is voor alle leeftijden. Deze bijzondere vorm van bowlen staat garant voor plezier tijdens elk bezoek.

Of je nu op zoek bent naar een gezellig dagje uit met het gezin, een te gek kinderfeestje, een onvergetelijk bedrijfsuitje of een avond uit met vrienden. Ontdek waarom wij dé bowlingbaan zijn in Rotterdam. Waar wacht je nog op? Gooi een strike bij Hollywood Event Center!

Veelgestelde vragen over bowlen in Rotterdam