HOLLYWOOD house of football

ek voetbal 2024

Live te volgen!

Hollywood Event Center

KLEURT ORANJE

Bij onze Hollywood Sportsbar zorgen wij ervoor dat jij niets, maar dan ook echt NIETS mist van het EK voetbal 2024. Onze 40 tv-schermen staan voor je klaar, zodat je elke minuut van het EK live kunt beleven! Wij zenden alle wedstrijden uit.

Natuurlijk zal ook het Nederlands elftal te volgen zijn op hun EK-avontuur. Zoals je van ons gewend bent, trekken wij alles uit de kast om de jongens van Oranje zo hard mogelijk aan te moedigen, zodat ze het zelfs in Duitsland kunnen horen. Wij zorgen voor de ultieme EK-sfeer.

Kom voor de wedstrijd een drankje doen om alvast in de wedstrijdstemming te komen of blijf nog even hangen en geniet van een lekkere hap. Onze uitgebreide drankkaart en smakelijke gerechten zorgen ervoor dat je niets tekortkomt. Of je nu zin hebt in bier, cocktails of een verfrissend alcoholvrij drankje, we hebben voor ieder wat wils!

Dus trek je oranje shirt aan en reserveer nu je tafel bij Hollywood Sportsbar voor een onvergetelijk EK 2024. Samen maken we er een fantastisch toernooi van!

Wedstrijdprogramma
Gezelligheid is gegarandeerd, ongeacht de uitslag! Check de video hiernaast om te zien wat je minimaal kunt verwachten van een Oranje-party bij Hollywood Sportsbar!
live ek voetbal 2024
hollywood Sportbar de kuip