discover our

Extra activities

discover

Sjoelbar

discover

Street Curling

discover

interactive darts

discover

Shuffle Pucks

DISCOVER

karaoke

discover

Poolbiljart

discover

Beerpong

discover

shuffleboard

Sjoelbar

Sjoelen saai?! Don’t think so! 

Heb jij zin in een Oud Hollands Spelletje? Ontdek dan onze Sjoelbar! 

Iedereen kent natuurlijk wel het ouderwetse sjoelen dat je vroeger altijd met de familie speelde. Maar let op! Want onze Sjoelbar is geen gewoon sjoelen. 

Hier speel je namelijk met Lucky Shots (deze vind je op de onderkant van de Sjoelbarstenen). Elke Lucky Shot heeft een functie, bijvoorbeeld dat het andere team een obstructie mag plaatsen of dat een speler een ronde ‘blind’ moet sjoelen (met een afgeplakte zonnebril).

Daag je vrienden/familie uit voor de Sjoelbar en sjoel as you’ve never sjoeld before! Het woord zegt het natuurlijk al. Jullie zitten heerlijk met een hapje en drankje rondom de bijzondere bartafel. 

 

30 min: € 15,00 | 60 min: € 25,00

2-8 personen

30 of 60 minuten

Street Curling

Heb jij zin in een sportieve activiteit? Ontdek dan onze Street Curlingbanen op synthetisch ijs!

Onze curlingbanen hebben een gebogen baanoppervlak, wat zorgt voor een extreem realistische gameplay. Daarnaast kunnen onze curling stenen echt ‘curlen’, wat zorgt voor een veel strategischer en opwindend spelverloop.

Deze leuke en toegankelijke activiteit kan door iedereen worden gespeeld. Kortom, een ideale activiteit om te doen met een groepje vrienden, familie en voor bedrijven om teambuilding een nieuwe boost te geven!

€ 32,50

2-8 personen per curlingbaan

60 minuten

Interactive Darts

De game changer in interactieve darts! Ontdek onze interactieve darts-ervaring, waarmee je in vier verschillende games kunt strijden om de ultieme interactieve dartskampioen te worden. 

Je speelt op een echt dartboard met echte darts waaroverheen een interactief spel geprojecteerd wordt. Een unieke ervaring.

Alle gameplay-graphics worden geprojecteerd, dus targets verschijnen op het dartbord zelf. Dit in combinatie met geweldige geluidseffecten zorgt voor de meest meeslepende dartervaring ooit!

Interactive darts is zeker niet alleen voor dartliefhebbers, de unieke spellen maken het echt voor iedereen mogelijk om het te spelen en te winnen.

30 min: € 18,00 | 60 min: € 31,50

2-8 personen per dartbord

30 of 60 minuten

Shuffle Pucks

Shuffle Pucks is een spel waarbij twee teams, rood en blauw, het tegen elkaar opnemen. Het doel van het spel is om punten te verzamelen door de pucks zo te schuiven dat ze in de scorevelden belanden. Net als bij curling vereist Shuffle Pucks veel strategie, techniek en biedt het volop spanning.

Of je nu op zoek bent naar een leuke activiteit na het werk, een gezinsuitje, of een manier om gezellig met vrienden door te brengen, Shuffle Pucks biedt vermaak voor iedereen. Het combineert eenvoud met een uitdagende gameplay!

Shuffle Pucks is voor alle leeftijden prima te spelen.

30 min: € 15,00 | 60 min: € 25,00

2-8 personen

30 of 60 minuten

Karaoke

Heb jij zin om samen met jouw vrienden, familie of collega’s de longen uit jullie lijven te zingen? Ontdek dan onze nieuwe Karaoke room!

Een sfeervolle kamer met loungebanken en gedimde lampen, waar jij zelf de muziek mag bepalen of nog beter, waar jij de muziek ZELF gaat zingen.

R&B, Pop of Nederlandse hits? Kies jouw favoriete genres en nummers en zing schaamteloos mee!

Niet iedereen houdt van karaoke, geen probleem, achtergronddansers/danseressen zijn altijd welkom!

Onze Karaoke room is een hilarisch begin van de avond en perfect te combineren met een van onze vele unieke activiteiten of een heerlijke borrel of diner.

€ 10,00

4-20 personen

55 minuten

Poolbiljart

Speel een gezellig potje poolbiljart op één van onze 3 pooltafels. Gewoon een ontspannend potje spelen op je eigen niveau of een krachtmeting met je vrienden? Het is allemaal mogelijk!

30 minuten: € 9,50

60 minuten: € 17,50

2-4 personen per pooltafel

30 of 60 minuten

Beerpong

Dit is de high-tech variant van het klassieke Amerikaanse beerpong spel! Het unieke aan deze beerpongtafels is dat deze volledig geautomatiseerd zijn. Zo zitten er onder elke cup sensoren die automatisch bijhouden wanneer een balletje in een cup beland. Hierdoor wordt de score automatisch bijgehouden en geeft dit een waanzinnige beleving.

Daarnaast zijn er naast het originele spel nog 4 andere varianten te spelen die je via het interactieve scherm kunt selecteren.

Deze moderne vorm van beerpong moet je een keer gespeeld hebben!

30 min: € 12,50 | 60 min: € 20,00 

2-4 personen

30 of 60 minuten

Shuffleboard

Shuffleboard is een onwijs leuk spel om met elkaar te spelen. Het unieke Amerikaanse spel bestaat uit een grote gladde tafel waar tot vier spelers met een metalen puk over schuiven en zo veel mogelijk punten proberen te verdienen.

Win jij, of gooit de laatste speler jou er nog af?

30 minuten: € 7,50

60 minuten: € 12,50

2-4 personen

30 of 60 minuten