Welcome at the

HOLLYWOOD CAFé

Where friends meet!

Hollywood Café

ROTTERDAM

Stap binnen in Hollywood Café de Kuip en laat je betoveren door de adembenemende sfeer, geïnspireerd op de wereld van de filmindustrie. Hier draait alles om de glamour en de magie van Hollywood. Neem plaats en kies uit ons uitgebreide assortiment aan heerlijke cocktails, milkshakes en een smaakvol Amerikaans menu, allemaal geserveerd met een vleugje Hollywood-glamour.

Omringd door iconische decorelementen die je direct terugvoeren naar de magie van het witte doek, beleef je hier een unieke ervaring die je nergens anders zult vinden. 

Of je nu komt voor een gezellige avond met vrienden, een date of gewoon een moment van ontspanning, Hollywood Café biedt voor ieder wat wils. Geniet van de warme sfeer en de charme van Hollywood. Kom langs en laat je meeslepen in de filmwereld!

Ben je fan van de serie Friends? Hier vind je de iconische filmset van de legendarische serie, nagebouwd tot in de kleinste details.

Perfect voor een foto momentje of om te genieten van een heerlijke kop koffie terwijl je herinneringen ophaalt aan je favoriete sitcom.
friends corner
hollywood café de kuip