Racesquare Rotterdam

the ultimate race experience

Prijs

High End Simulator (30 min): € 15,00 p.p.
High End Simulator (60 min): € 27,50 p.p.
Full Motion Simulator (20 min): € 18,50 p.p.

Aantal spelers

High End Simulator: max. 60 personen
Full Motion Simulator: max. 4 personen

Tijdsduur

High End Simulator: 30 of 60 minuten
Full Motion Simulator: 20 minuten

THE BATTLE
IS ON!

the ultimate race experience

Versla je vrienden of collega’s in een race, neem plaats in de motion simulatoren, voel de g-kracht in de bochten en strijd tot de finishline om de winst. Vier de winst aan de bar, ontdek alle andere leisure activiteiten en neem revanche op de baan. Racesquare Rotterdam heeft het allemaal!

Roep jij straks als volleerde Peter Houtman ‘doei doei’ als je in de achteruitkijkspiegel kijkt en je vrienden ziet zweten?

Ga jij voor pole position?

Race in een formule 1 race bij Racesquare Rotterdam. In onze high end simulatoren, die speciaal ontworpen zijn om de volledige F1 experience over te kunnen brengen, geven we je een volledige formule 1 experience.

Kom je alleen, in een duo of met een groep racen, bij Racesquare Rotterdam kun je één stoeltje reserveren, meerdere of een gehele grid: jouw eigen race square. Wil je de meest realistische F1 race experience, stap dan in onze motion simulatoren: dat zijn simulatoren die meebewegen met jouw acties! Ga je de bocht door, rem je te hard of knal je over de curbs? De full motion simulator zorgt ervoor dat je iedere beweging voelt!

Formula 1 merchandise

VOOR DE COMPLETE EXPERIENCE

Ben je op zoek naar de nieuwste officiële Formule 1 merchandise? Neem dan en kijkje in de fanshop. Daarnaast kun je tijdens je bezoek uiteraard ook terecht voor een hapje en een drankje.

Ben jij klaar voor jouw virtuele race ervaring? Stap in en let's go!
RACESQUARE
ROTTERDAM