X-cube Escape room

Ga de uitdaging aan in Rotterdam

Prijs

€ 50,00 / € 95,00

Aantal spelers

2-6

Tijdsduur

30 / 45 / 60 minuten

solve the mystery

THE NEXT GENERATION
ESCAPE room in rotterdam

Ontdek de X-Cube Escape Room missions, een unieke ervaring waar je midden in een spannende missie stapt. Los een complexe moord op, kraak een bankkluis of ontmantel een gevaarlijke bom. Ons nieuwste scenario transformeert je team in geheime agenten, en dat is geen gemakkelijke taak!

De X-Cube staat bekend als de state of the art kruising tussen een traditionele escape room en een interactieve videogame. Bereid je voor op een avontuur waarbij teamwork en scherpzinnigheid essentieel zijn om de uitdagingen te overwinnen. Een geweldige activiteiten om met vrienden of familie te doen. Ook zeer geschikt als kinderfeestje of bedrijfsuitje


X Cube gezin LOWRES
X Cube3 LOWRES

Een unieke escape room

Wat is de X-Cube?

De X-Cube Escape Room in Rotterdam biedt een meeslepende ervaring in een goed geventileerde kubus van 16 m². Uitgerust met een enorm touchscreen en verschillende kleinere schermen. Dit zorgt voor een complete ervaring voor 2 tot 6 personen waarin geluid, beeld en spel perfect samenkomen om je volledig in het verhaal te trekken.

Centraal in de X-Cube staat een groot 4K display met touchbediening, wat zorgt voor haarscherp beeld en vol geluid om de beleving nog indrukwekkender te maken. Net als in traditionele escape rooms, heb je een uur de tijd om de X-Cube te kraken. Communicatie en teamwork zijn cruciaal om misschien wel de hoogste score te behalen!

Bij de X-Cube Escape Room kun je kiezen uit een 30 of 60 minuten durende missie voor volwassenen of een speciale 30-minuten missie voor kinderen tussen 8 en 14 jaar. Daarnaast is het mogelijk om met meerdere gezelschappen tegelijk te spelen in 2 of 3 X-Cubes om zo tegen elkaar te battlen.

THE NEXT LEVEL
escape experience

x-cube EXPERIENCES

ready for a new challenge?
Murder at the mansion booking image

Murder at the Mansion

los de moord op van Albert Duyckers

Omschrijving: Ontrafel het aangrijpende mysterie achter “Murder at the Mansion”, waar je met je team de moord onderzoekt van Albert Duyckers. Albert komt op de 1-jarige sterfdag van zijn vrouw onverwacht om het leven. Was het een hartaanval of hebben zijn kinderen er iets mee te maken? De X-Cube is een simulatieruimte waar je alle ruimtes van zijn landhuis in 3D kunt bezoeken in de uren voor zijn dood om bewijsmateriaal te vinden en er gezamenlijk achter te komen wie de moord heeft gepleegd, hoe de moord is gepleegd en uiteraard waarom. Een spannende experience van ongeveer 60 minuten.

€ 95,00 

45 minuten

The Crazy Gameshow

met Buddy Vedder

Omschrijving: Doe met jouw team mee aan een spelshow vol verrassingen. Je bent het middelpunt van een grote spelshow onder leiding van Buddy Vedder en kunt met jouw team prachtige prijzen winnen. Let alleen op dat de sluwe presentator zomaar een verrassing in petto heeft om iedereen scherp te houden in strijd om de prijzen. Een experience vol snelle, vermakelijke en verslavende minigames.

€ 50,00 

30 minuten

crazy game show booking image
spytraining katja short 2

Spytraining 

met Katja Schuurman

Omschrijving: Samen met Katja Schuurman wordt jouw team in het World Intelligence Center opgeleid tot spion. Volg spionnen, ontcijfer codes en maak op tijd een bom onschadelijk. Een game vol hersenkrakers en spannende opdrachten. Weten jullie op tijd de bom onschadelijk te maken? Boek deze experience en wie weet behalen jullie wel de highscore!

30 minuten € 50,00 

60 minuten € 95,00

30 of 60 minuten

Spytraining Kids

met Sterre Koning

Omschrijving: Speciaal voor kinderen hebben we de Spytraining Kids! In deze X-Cube experience worden de kids opgeleid tot meesterspion met Sterre Koning! In tegenstelling tot een ouderwetse escaperoom hoef je niet te ontsnappen uit de ruimte. Je gaat verschillende uitdagingen aan, zoals het opsporen van een spion, codes kraken een spion overhoren en een bom ontmantelen! De perfecte experience voor het hele gezin!

€ 50,00

30 minuten

spytraining kids sterre 2
Agent 8008 2

met youtuber Ronald

met Katja Schuurman

Omschrijving: Agent 8008 is een toffe escape beleving voor kinderen! Tijdens 8 spannende missies in de X-Cube moeten Agent 8008 worden geholpen om zijn trouwe maatje Number 2 te bevrijden van de mysterieuze hacker! Alle experiences worden gespeeld op de grote schermen. In tegenstelling tot een ouderwetse escaperoom hoef je niet te ontsnappen uit de ruimte. Ga samen met Youtuber Ronald als Agent 8008 dit avontuur aan!

€ 50,00 

30 of 60 minuten

Veelgestelde vragen over de
x-cube escape room in rotterdam